Tandsmykke

 

Tandsmykke Pris
Swarovski Diamond 85 kr

Tandsmykke Aarhus

Tandsmykker er en flot, utraditionel og moderne måde at udsmykke dine tænder på. Et lille ekstra glimt som kan gøre dit smil endnu mere personligt. Tandsmykket er designet specielt til tandoverflader og til fremhævelsen af et smukt smil.

Et tandsmykke er ofte enten en diamantlignende sten eller små smykker lavet af guld eller hvidguld, som limes fast på tandoverfladen i overmunden.

Metode og anbefaling

At få påsat tandsmykket på en tand er udelukkende kosmetisk, og ønsker man på et tidspunkt at få smykket fjernet eller udskifte det med et nyt, kan dette gøres meget let, uden at det efterlader spor eller skader på tanden.

Alle kan få et tandsmykke, så længe der er emalje på tanden. Som anbefaling vil det være en god idé kun at sætte smykker på i forvejen velholdte tænder, da smykket i sig selv tiltrækker ekstra opmærksomhed ved deres tilstedeværelse. Hvis nabotænderne er grimme, bliver de således også ofrer for den øgede opmærksomhed.

Er der risiko forbundet ved et tandsmykke?

Smykkerne er i sig selv ikke skadelig. Som med al tandbehandling er det vigtigt, at mundhygiejnen er optimal, så der ikke opstår huller i tænderne, syreskader osv.

Piercinger ses ofte i mundhulen – enten i tungen, læberne eller kinderne. Der er dog risiko for, at piercingen kan slå emaljefliser af dine tænder, som efterfølgende vil medføre isninger og ruheder. Vær derfor opmærksom på den skadelige bivirkning ved påbidning af piercingen med tænder, hvor emaljen kan blive slået af med efterfølgende behandling til følge.

Overfladerne på smykkerne kan slides, så de ser matte ud over tid. Plasten, der bruges til bondingen, kan som al anden plast misfarves.

Flere varianter

Vi har et udvalg af forskellige typer, som kan limes på tænderne. Hvis du ønsker at se vores forskellige tandsmykker eller få påsat et, er du meget velkommen til at kigge forbi klinikken.

Har du spørgsmål eller er der noget du er i tvivl om, så send os en mail – vi hjælper med et smil 🙂

 

    52 64 89 13
*Afbud skal ske seneste dagen før din behandling