fbpx

Velkomme til Beauty Star Skønhedsklinik  ♥ Vi glæder os til at give dig en altid god oplevelse ♥

Beauty Star Skønhedsklinik · Aarhus

FØLG OS på de sociale medier – Beauty Star Skønhedsklinik

Tordenskjoldsgade 71, Trøjborg

info@beautystars.dk – 52648913

Eyelash Extensions

Til dig der ønsker at stå op hver morgen med flotte lange & bambi vipper

Singles Eyelash Extensions Pris
Single Extensions 1 time 15 min 749,-
Opfyldning efter 3 uger maks 4 uger 495,-
Opfyldning Indenfor 3 uger 30-45 min 350,-
Hybrid Eyelash Extensions (Mixs Single & Volume – 1 time 30 min 849,-
Opfyldning andre steder fra: Book KUN via sms !
Russian Volume Extensions Pris

Russian Volume Extensions  fra 3-D til 5-D – 1 time 30 min

INTROPRIS! STIGER MAJ 2021

795,-
Opfyldning Indenfor 3 uger lille 30 min 350,-
Opfyldning Indenfor 3 uger mellem 45 min 400,-
Fjernelse af Single eller volume fuld sæt (mindre pris ved halvt sæt ) 200,-
Opfyldning andre steder fra: Book KUN via sms !

Eyelash Extensions med Singlelashes, Hybrid og Volume og Bukketter

Hos Beauty Star Skønhedsklinik tilbyder vi Eyelash Extensions med Singlelashes, Hybrid, Volume og Bukketter. Vi gennemgår i fællesskab det ønskede design for dine vipper, men også hvad dine vipper kan bære i længder, kurve og tykkelser. På den måde opnår vi et optimalt og skånsomt look.

Hvis du er i tvivl så følg os altid på vores Instagram & Facebook side for før/efter billeder af vores eyelash Extensions.

Vi bruger en EU godkendt lim, der er meget mild for øjnene

Vipperne holder så lang tid du ønsker dem dog skal de fyldes opfyldning efter 2-3 uger, alt efter hvor fyldigt og ensartet du ønsker dem. Samt naturligvis hvorledes dine egne vipper vækster og om du plejer dem efter vejledning.

Holdbarhed

Holdbarheden af eyelash extensions afhænger er forskellige fra person til person. Det afhænger af vedligeholdelse af de kunstige vipper samt ens vippecyklus (hvor hurtigt vipperne afstødes).

Efteråret bringer en større udskiftning i dine egne naturlige vipper. Dette er fuldstændig normalt og kan skyldes forskellige faktorer. Så du kan tage det ganske roligt, hvis de oplever en kortere levetid på dine vipper end ellers. Dette er helt naturligt for årstiden.

Dette betyder blot, at man kan have behov for, at få en opfyldning oftere end man plejer. Hvis du normalt får en opfyldning hver tredje uge ca , burde du muligvis få det indenfor to uger for at holde vipperne pæne .

S INGLE VIPPER – meget naturlige vipper, metoden vi sætter på er 1:1 på alle ens naturvipper. Med Single vipper får du looket som hvis du havde taget et lag mascara blot uden klumpe effekten, et meget naturligt look.

Single Eyelash kan fås i forskellige kurver, tykkelser og længder.  Det giver et flot mascara resultat, hvor du får den perfekte kurve, tykkelse og ikke mindst længde.

Vi gennemgår i fællesskab det ønskede design for dine vipper, men også hvad dine vipper kan bære i længder og tykkelser. På den måde opnår vi et optimalt og skånsomt look. Skal børstes hverdag med en speciel vippebørste, som du får med.

lash lift

H YBRID VIPPER er en blandning af single og volume vipper, disse vipper er til dig der ønsker lidt mere fylde og tætte look end single vipper, men stadigvæk ønsker det naturlige lette fluffy look. Her dækkes dine vipper med cirka 50 % af hver metode. Det giver et rigtigt flot og naturligt voluminøs look.

Denne metode er også ideel til dig der ikke har så mange vipper, da man med Volumen 4D vipperne opbygger fine faner der indeholder fra 2-6 vipper og derved giver et udtryk med mange flere vipper.

Vi gennemgår i fællesskab det ønskede design for dine vipper, men også hvad dine vipper kan bære i længder og tykkelser. På den måde opnår vi et optimalt og skånsomt look. Skal børstes hverdag med en speciel vippebørste, som du får med.

 

Russian Volume er den nyeste trend inden for markedet, da man får det eksklusive fjerlette look, som giver MAX tæthed i vipperne. Man kan med fordel vælge alt fra 2, 3, 4 eller 5D udgaven – afhængig af hvor tæt/intens du vil have dine vipper.

Russian Volume er ekstra fine i tykkelsen, da ens naturvippe skal kunne bærer de ekstra antal Extensions hår på ens eget naturhår.

Russian Volume er velegnet til dem, som har skrøbelige vipper, eller de der har sparsomt med vipper. De vil være med til at give en bedre fyldigere look

Vi gennemgår i fællesskab det ønskede design for dine vipper, men også hvad dine vipper kan bære i længder og tykkelser. På den måde opnår vi et optimalt og skånsomt look. Skal børstes hverdag med en speciel vippebørste, som du får med.

 

Inden behandlingen
 • Mød venligst op med dine vipper renset fri for makeup.
 • Vi anbefaler at vipperne bliver farvet dagen inden påsætning, hvis du har meget lyse vipper.
 • kig vores galleri igennem med Eyelash Extensions så du sammen med vippeteknikkeren kan blive enign
Efter behandlingen
 • De første 24 timer skal du undgå vand eller varme/damp på vipperne
 • Slut med mascara og vippebukker hverdag
 • Lange varme bade forkorter holdbarheden af vipperne
 • Undgå produkter med olie i
 • Sov på ryggen – så vidt muligt! Mases vipperne mod hovedpuden forringes holdbarheden. Anvend evt. en special sovemaske.
 • Børst vipperne forsigtigt med den vippebørste du får med – undgå at redde dem for ofte.
 • Forsøg ikke at fjerne de kunstige vipper selv, få altid taget dem af skånsomt på klinikken
 • Benyt Beauty Star Lash Shampoo til at rense dine vipper for rester af makeup, søvn,savns hver 2. dag for længere holdbarhed.
Gode råd til at holde dine vipper længere

 

 • PLEJ & STYRK dine vipper med Sanzi Beauty Serum til 590,-
 • FUGT & Længere holdbarhed Sanzi Beauty vippe & Bryn conditioner til 320,-
 • RENS vipperne dagligt med Beauty Star Lash shampoo 199,-

Sanzi Beauty Produkter kan købes i Salonen. (Du kan altid spare 10 % ved køb når du får lavet eyelash eller Lash Lift behandling første gang hos os)

Har du brug for inspiration?

Er du i tvivl om hvilket look du ønsker eller har du brug for inspiration til en helt ny behandling, så kig igennem vores galleri hvor du kan få et stort indblik i vores behandlinger. Vi går op i altid at være up to date med de nyeste looks.

Book online

Book dine nye vipper online Russian Volume Eyelash Extensions, Hybrid Extensions, Single Eyelash, Buketter Eyelash

OBS! Afbud ske 12 timer før den aftalte behandling (ellers må 50% af behandlingsprisen betales). Ved udeblivelse uden afbud skal det fulde beløb for behandlingen betales.