fbpx

øjenbryn

brow lift aarhus

Signatur Brow Lift Aarhus

Til dig der ønsker perfekt formede bryn

Brow lamination
Brow Lift Pris
Brow Lift uden farve + retning af bryn 495,-
Brow Lift inkl.farve + retning af bryn 595,-
Brow Lift inkl.farve + farve vipper 695,-
Deluxe | Brow Lift & Lash Lift Pris
Brow Lift farve/ret & Lash Lift farve 949,-
Brow Lift & Lash Lift med farve af vipper  899,-
Brow Lift & Lash Lift uden farve 849,-
Brow Lift Kursus
Fysisk
|
3499,-
Online
|
2499,-

Hvad er Brow lift

Brow Lamination er en moderne teknik, der giver dig de bryn, du altid har ønsket dig. Med denne behandling vil dine bryn få et fyldigere look, samt få øget længde og volume. Dine brynhår vil blive sæt på plads i en perfekt form, så du opnår et naturligt resultat. Giv dine bryn det fokus, de fortjener, og oplev resultatet med Brow Lamination.

Egner sig til dig

Det er en fantastisk behandling, der passer til alle hårtyper. For at opnå det bedste resultat, anbefales det, at du har et visuelt bryn at starte med. Behandlingen er ideel for dem, der ønsker at tæmme “uregelmæssige” eller krøllede bryn, eller for dem, der ønsker at glatte og give fylde til deres bryn. Det er ikke en påsætning af kunstige hår eller permanent makeup, men udelukkende en behandling af dine egne brynhår. 

Hvor lang tid tager et Brow Lift

Behandlingen har en varighed på mellem 45 til 70 minutter. Vi sætter stor pris på at give god tid til hver eneste kunde, selv hvis brynene kræver lidt mere tid. Vi ønsker at sikre, at du får det bedste resultat muligt. Book en enkelt behandling eller kombiner den med et Lash Lift eller Eyelash Extensions for en fuldendt skønhedsoplevelse.

Hvor længe holder behandlingen?

Resultatet  vil typisk vare mellem 4 til 6 uger, afhængigt af din efterfølgende pleje. For at opretholde en optimal virkning anbefales det, at du benytter produktet dagligt. Sanzi Beauty Brow Conditioner fungerer som en hårkur til dine bryn og sørger for at de får den nødvendige fugt og pleje, så de forbliver bløde og glansfulde. Resultatet varierer da ingen bryn er ens, hverken i hårstruktur, mængde eller længde af brynhår.

Hvordan foregår behandlingen

Behandlingen er en ny og revolutionerende teknik, der giver dig de perfekte bryn. Behandlingen starter med at brynhårene sættes i den ønskede form. Derefter anvendes en lifting- og fixing lotion, der former brynene til den ønskede form. Hvis ønsket, kan farve også tilføjes for at give et endnu mere defineret look. Til sidst påføres en styrkende keratinbehandling, der sørger for at give hvert enkelt hår den nødvendige næring og hydrering. Til sidst bliver brynene rettet med voks og pincet for at opnå det ønskede resultat. Besøg vores klinik i aarhus og oplev selv denne fantastiske behandling!

Efter behandlingen

I de første 24 timer efter dit Brow Lift, skal du IKKE:

  • Gå i bad (kroppen undtaget undgå brynene)
  • Gnide i øjenbrynene
  • Anvende makeup på brynene
  • Ingen sauna, dampbad eller træning
De efterfølgende uger

De efterfølgende uger skal du:

  • UNDGÅ at rense dine bryn alt for voldsomt i din renserutine
  • UNDGÅ olie-holdige hudpleje-og makeupprodukter på brynene.
  • FUGT og giv dine bryn ekstra pleje med Sanzi Conditioner (260,-). Dette produkt er nære og pleje brynene.
Gode råd til at holde dine nye bryn pænere og længere

Er du træt af at have overplukkede bryn fra naturens side? Så har vi en løsning til dig! Vi anbefaler Sanzi Beauty brynserum, der vil give dig fyldigere og tættere bryn på bare 5-8 uger. Serummet indeholder en kraftfuld blanding af aktive ingredienser, der giver dine bryn den nødvendige pleje for at vokse sig tættere og fyldigere. Prisen for serummet er 490 kr, men du kan spare 10% ved at få en Brow Lift behandling samtidig.

Brow lamination intro

Brow Styling Wax – Beauty Star Cosmetics

– det seneste indenfor brynprodukter. Dette produkt er en brynvoks, der holder dine brynhår i en optimal form og giver dig mulighed for at opnå det populære bushy brows look. Produktet kan købes i salonen til en pris af 149 kroner, inklusiv en medfølgende børste. Få dine bryn til at stråle med Beauty Star Cosmetics’ Brow Styling Wax.

Dette produkt kan både bruges alene eller efter en brow lift behandling, når dine bryn er tilbage til deres naturlige tilstand

afbudspolitik

vores afbudsregler

afbudspolitik

Vi forstår, at der kan opstå uventede situationer, der forhindrer dig i at møde op til din aftalte behandling. Derfor beder vi dig om at give os besked mindst 24 timer før, hvis du bliver forhindret.
Hvis du melder afbud inden 24 timer før din tid, vil du blive opkrævet 50% af behandlingsprisen. Ved udeblivelse vil du blive påkrævet 100%.

Afbud & ændring af tid kan ske online via vores booking system

Dette er for at sikre, at vores tid er værdsat og at vi kan planlægge vores tidsplan for andre kunder.

inspiration

bliv inspireret

Har du brug for inspiration?

Er du i tvivl om hvilket look du ønsker eller har du brug for inspiration til en helt ny behandling, så kig igennem vores galleri hvor du kan få et stort indblik i vores behandlinger. Vi går op i altid at være up to date med de nyeste looks.