fbpx

Tandsmykke

Til dig der ønsker et ekstra glimt til dit smil

Tandsmykke
Tandsmykke Pris
Swarovski Diamond 149
Eget smykke. alm sten 119
2 sten på tanden 175
Flere sten på tanden – fra 200,-

Tandsmykker er en flot, utraditionel og moderne måde at udsmykke dine tænder på. Et lille ekstra glimt som kan gøre dit smil endnu mere personligt. Tandsmykket er til tandoverflader og til fremhævelsen af et smukt smil.

Et tandsmykke er en diamantlignende sten som limes fast på tandoverfladen med en godkendt lim/bonder, som er uskadeligt for tænderne. Limen er vandopløsning men kan sidde lidt rester af lim når den falder af. 

holdbarheden variere meget. et par uger til 1 måned da det er lim & swarovski sten der påføres.

Gararnti på en uge hvis stenen skulle falde af til at få påsætning igen uden beregning

Laves på alle aldre.

Metode og anbefaling
At få påsat tandsmykket på en tand er en ekstra forkælelse,e ønsker man på et tidspunkt at få stenen fjernet eller udskifte det med et nyt, kan dette gøres meget let, uden at det efterlader spor eller skader på tanden. og ellers skal man vente til det selv falder af

Vi har et udvalg af forskellige swarowski sten som klar og shine effekt.

Er der risiko forbundet ved et tandsmykke?
Smykkerne er i sig selv ikke skadelig. Det bliver påsat med lim, som ikke skader emaljen og som bruges til tandsmykker.

Har du brug for inspiration?

Er du i tvivl om hvilket look du ønsker eller har du brug for inspiration til en helt ny behandling, så kig igennem vores galleri hvor du kan få et stort indblik i vores behandlinger. Vi går op i altid at være up to date med de nyeste looks.

Et tandsmykke er til dig som ønsker at skille dig lidt ud og fremhævelsen af et smukt smil. Et lille ekstra glimt som kan gøre dit smil endnu smukkere.

regler

VORES AFBUDSREGLER

afbudspolitik

Vi forstår, at der kan opstå uventede situationer, der forhindrer dig i at møde op til din aftalte behandling. Derfor beder vi dig om at give os besked mindst 24 timer før, hvis du bliver forhindret.
Hvis du melder afbud inden 24 timer før din tid, vil du blive opkrævet 50% af behandlingsprisen. Ved udeblivelse vil du blive påkrævet 100%.

Afbud & ændring af tid kan ske online via vores booking system

Dette er for at sikre, at vores tid er værdsat og at vi kan planlægge vores tidsplan for andre kunder.