fbpx

Velkommen til Beauty Star Skønhedsklinik  ♥ Vi glæder os til at give dig en altid god oplevelse ♥

Tordenskjoldsgade 71, Trøjborg – Aarhus

info@beautystars.dk – 52648913

Tandsmykke

Til dig der ønsker et ekstra glimt til dit smil

Tandsmykke
Tandsmykke Pris
Swarovski Diamond 95,-
Eget smykke. alm sten 75,-
2 sten på tanden 150,-
Flere sten på tanden – fra 200,-

Tandsmykker er en flot, utraditionel og moderne måde at udsmykke dine tænder på. Et lille ekstra glimt som kan gøre dit smil endnu mere personligt. Tandsmykket er designet specielt til tandoverflader og til fremhævelsen af et smukt smil.

Et tandsmykke er ofte enten en diamantlignende sten eller små smykker lavet af guld eller hvidguld, som limes fast på tandoverfladen i overmunden og sættes på de nederste tænder.

holdbarheden variere meget. et par uger til 1 måned da det er lim & swarovski sten der påføres.

Gararnti på en uge hvis stenen skulle falde af til at få påsætning igen uden beregning

Laves på alle aldre.

Metode og anbefaling
At få påsat tandsmykket på en tand er en ekstra forkælelse,e ønsker man på et tidspunkt at få stenen fjernet eller udskifte det med et nyt, kan dette gøres meget let, uden at det efterlader spor eller skader på tanden. og ellers skal man vente til det selv falder af

*Vi har et udvalg af forskellige typer, som kan limes på tænderne. Hvis du ønsker at se vores forskellige tandsmykker eller få påsat et, er du meget velkommen til at kigge forbi klinikken.

Er der risiko forbundet ved et tandsmykke?
Smykkerne er i sig selv ikke skadelig. Det bliver påsat med lim, som ikke skader emaljen.

Har du brug for inspiration?

Er du i tvivl om hvilket look du ønsker eller har du brug for inspiration til en helt ny behandling, så kig igennem vores galleri hvor du kan få et stort indblik i vores behandlinger. Vi går op i altid at være up to date med de nyeste looks.

Et tandsmykke er til dig som ønsker at skille dig lidt ud og fremhævelsen af et smukt smil. Et lille ekstra glimt som kan gøre dit smil endnu smukkere.

Bliver du forhindret i at møde op til din behandling skal du melde afbud mindst 8 timer og gerne dagen før, sker dette ikke bliver du opkrævet 50 % af behandlingspris. Ved udeblivelse uden afbud vil der blive sendt en opkrævning på 100 %.