fbpx

singles | hybrid | russian

eyelash extensions

 

 Single eyelash

Er et enkelt kunstigt vippehår der påføres på et enkelt af dine egne vippehår. Vippen tilpasses efter styrken af dine egne vipper, så vi ikke belaster eller skader dine vipper. Tykkelsen varierer mellem 0,12 eller 0,15, hvilket afhænger af hvor meget ballast dine vipper kan bærer. Kurven kan laves i både D, C og M curve.

795,-
Singles | Eyelash Extensions Pris

Flat eyelash

Er flade på hæftefladen, hvor single er runde. Flat lashes synes tykkere og mørkere. Den flade hæfteflade gør også at de har en bedre holdbarhed. Tykkelsen varierer mellem 0,15 eller 0,20 alt efter hvor meget ballast dine egne vipper kan bærer. Kurven kan fås i D eller C.  

849,-
Hybrid | Eyelash Extensions Pris

Hybrid eyelash

Hybrid-vipper er en blanding af Single Eyelash Extensions og Volume Eyelash Extensions. Her dækkes dine vipper med cirka 50 % af hver metode. Det giver et rigtigt flot og naturligt voluminøs look.

895,-
Russian | Eyelash Extensions Pris

Russian Volume Eyelash

Et mere dramatisk sæt vipper hvor extensions hårene er påsat sammen i en lille fane eller premade. Volume vipperne er tyndere end vipperne som bliver brugt til single og hybrid lashes, så dine naturvipper på den måde ikke får overbelast og tager skade.

995,-
Opfyldning | Singles | Hybrid | Russian Pris
Opfyldning inden 3 uger 449,-
Opfyldning efter 3 -  maks 4 uger. Vi vurdere om det er et nyt sæt ekstra pris 549,-
Aftagning af vipper 295,-
Opfyldning udført af anden salon 595,-
Singles Kursus
Fysisk
|
5999,-
Online
|
på vej

Eyelash Extensions med Singlelashes, Hybrid og Volume i Aarhus

På Beauty Star Skønhedsklinik har vi en bred vifte af eyelash extension til rådighed for vores kunder, inklusiv Singlelashes, Hybrid, Volume. Vi tager altid tid til at snakke om dit ønskede design for vipperne, samt at afgøre hvilken længde, kurve og tykkelse, der er optimalt og skånsomt for dine vipper.

Vipperne kan holde i så lang tid som du ønsker, men for at opretholde et fyldigt og ensartet look, anbefaler vi, at du får en opfyldning efter 2-3 uger. Dette afhænger dog af dine egne vippevækstmønstre og om du følger vores plejeanvisninger.

Holdbarheden af eyelash extensions varierer fra person til person og afhænger af flere faktorer, herunder vedligeholdelse, hvor hurtigt dine egne vipper vokser, og hvor ofte du får opfyldninger. Generelt holder eyelash extensions 2-3 uger og skal opfyldes for at opretholde et fyldigt og ensartet look. Det er vigtigt at følge de anbefalinger, som din vippeteknikker giver, for at opnå den bedst mulige holdbarhed og vedligeholdelse af dine eyelash extensions.

For at give dig inspiration og en idé om, hvad vi kan opnå med dine vipper, anbefaler vi, at du besøger vores Instagram og Facebook profil og kigger på vores før- og efter-billeder af eyelash extension-behandlinger, vi har udført for andre kunder. Lad dig begejstre af de dramatiske forandringer, vi kan opnå for dine vipper

SINGLE VIPPER Aarhus– meget naturlige vipper, metoden vi sætter på er 1:1 på alle ens naturvipper. Med Single vipper får du looket som hvis du havde taget et lag mascara blot uden klumpe effekten, et meget naturligt look.

Single Eyelash kan fås i forskellige kurver, tykkelser og længder.  Det giver et flot mascara resultat, hvor du får den perfekte kurve, tykkelse og ikke mindst længde.

Vi gennemgår i fællesskab det ønskede design for dine vipper, men også hvad dine vipper kan bære i længder og tykkelser. På den måde opnår vi et optimalt og skånsomt look. Skal børstes hverdag med en speciel vippebørste, som følger med din behandling.

Russian Volume er den nyeste trend inden for markedet, da man får det eksklusive fjerlette look, som giver MAX tæthed i vipperne. Man kan med fordel vælge alt fra 3 eller 5D udgaven – afhængig af hvor tæt/intens du vil have dine vipper.

Russian Volume er ekstra fine i tykkelsen, da ens naturvippe skal kunne bærer de ekstra antal Extensions hår på ens eget naturhår.

Russian Volume er velegnet til dem, som har skrøbelige vipper, eller de der har sparsomt med vipper. De vil være med til at give en bedre fyldigere look

Vi gennemgår i fællesskab det ønskede design for dine vipper, men også hvad dine vipper kan bære i længder og tykkelser. På den måde opnår vi et optimalt og skånsomt look. Skal børstes hverdag med en speciel vippebørste, som følgere med i behandling.

 

lash lift

HYBRID VIPPER er en blandning af single og volume vipper, disse vipper er til dig der ønsker lidt mere fylde og tætte look end single vipper, men stadigvæk ønsker det naturlige lette fluffy look. Her dækkes dine vipper med cirka 50 % af hver metode. Det giver et rigtigt flot og naturligt voluminøs look.

Denne metode er også ideel til dig der ikke har så mange vipper, da man med Volumen 3D-5D vipperne opbygger fine faner der indeholder fra 2-6 vipper og derved giver et udtryk med mange flere vipper.

Vi gennemgår i fællesskab det ønskede design for dine vipper, men også hvad dine vipper kan bære i længder og tykkelser. På den måde opnår vi et optimalt og skånsomt look. Skal børstes hverdag med en speciel vippebørste, som følger med behandling.

Inden behandlingen
 • Kom med renset vipper, fri for makeup
 • Optimer farven på dine vipper ved at farve dem dagen inden behandlingen
 • Aftagning af gamle eyelash extensions anbefaler vi du får dem fjernet et par dage før, for at sikre det bedst mulige resultat og en optimal holdbarhed.
 • Inspirer dig med vores galleri med Eyelash Extensions, så du sammen med vores ekspert vippeteknikker kan vælge det perfekte look, der passer netop dig.
Efter behandlingen
 • De første 24 timer skal du undgå vand eller varme/damp på vipperne
 • Slut med mascara og vippebukker hverdag
 • Lange varme bade forkorter holdbarheden af vipperne
 • Undgå produkter med olie i
 • Sov på ryggen – så vidt muligt. Mases vipperne mod hovedpuden forringes holdbarheden. Anvend evt. en special sovemaske.
 • Børst vipperne forsigtigt med den vippebørste du får med
 • Forsøg ikke at fjerne de kunstige vipper selv, få altid taget dem af skånsomt på klinikken
 • Benyt Beauty Star Lash Shampoo til at rense dine vipper for rester af makeup, søvn,savns hver 2. dag for længere holdbarhed.
Gode råd til at holde dine vipper længere
 • Få lange, stærke og styrke dine vipper med Sanzi Beauty Serum. Købes i salonen nu til kun 490,-
 • Bruger du makeup øjenskygge? anbefaler vi Beauty Star Lash Shampoo som er en skånsom rens til dine eyelash extensions, der sikrer en daglig pleje. Med den medfølgende børste, er det nemt at holde vipperne rene og friske. Kan købes i salonen nu til 199,-

Få de bedste produkter til pleje og vedligeholdelse af dine vipper og Bryn, ved at bruge Sanzi Beauty. Du kan købe alle vores produkter direkte i salonen. Som en ekstra bonus, får du 10% rabat på dit køb af produkter, når du booker en Eyelash eller Lash Lift behandling hos os.

produkter

lash shampoo

Beauty Star Lash Shampoo

Sikr dig sunde og rene vipper med Beauty Star Lash Shampoo. Det er udviklet specifikt til at rense dine eyelash extensions dagligt. Lash Shampooen indeholder ingen olier, så det påvirker ikke holdbarheden af limen ved Lash Extensions behandlinger. Brug den medfølgende rensebørste til at påføre shampooen forsigtigt, børst den ind i vipperne og skyld efter med vand.

Kan købes nu i salonen til 199,- 

info

regler og råd

Opfyldning af vipper: Hvis du har mistet de fleste af dine vipper, regnes det som et nyt sæt. Kontakt os hvis du er i tvivl

Anbefalinger til nyt sæt vipper: Aftag eventuelle eksisterende vipper mindst en dag før, for et bedre resultat.

Book opfyldinger med det samme, da vippeteknikkeren ofte er booket frem i tiden

regler

vores afbudsregler

afbudspolitik

Vi forstår, at der kan opstå uventede situationer, der forhindrer dig i at møde op til din aftalte behandling. Derfor beder vi dig om at give os besked mindst 24 timer før, hvis du bliver forhindret.
Hvis du melder afbud inden 24 timer før din tid, vil du blive opkrævet 50% af behandlingsprisen. Ved udeblivelse vil du blive påkrævet 100%.

Afbud & ændring af tid kan ske online via vores booking system

Dette er for at sikre, at vores tid er værdsat og at vi kan planlægge vores tidsplan for andre kunder.

inspiration

bliv inspireret

Har du brug for inspiration?

Er du i tvivl om hvilket look du ønsker eller har du brug for inspiration til en helt ny behandling, så kig igennem vores galleri hvor du kan få et stort indblik i vores behandlinger. Vi går op i altid at være up to date med de nyeste looks.