fbpx

Lycon voksbehandling

Til dig der ønsker en skånsom hårfjerningsmetode

L ycon er en af de mest skånsomme hårfjerningsmetoder og fjerner effektivt hår helt ned til 3 millimeters længde. Lycon voks er kendt for sin ekstremt høje produktkvalitet og sit professionelle omdømme, og fordi hårfjerningsmetoden er uden strips, opnår du helt fantastiske resultater. Fordi lycon er stripsfri, stivner produktet direkte på huden, og voksen får således fat i mange flere hår end ved andre hårfjerningsmetoder. Når produktet er stivnet, hiver vi det hurtigt af, og resultatet er helt glat hud på området. Metoden er som sagt utroligt skånsom, idet voksen ikke klæber fast til huden, og vi kan derfor også vokse flere gange samme sted, uden at du bliver meget øm. Lycon er på grund af sin effektive virkning målrettet mod indgroede hår, urenheder og nedsættelse af hårvækst – og du slipper for, at vi må fjerne dine indgroede hår med en skalpel efter voksbehandlingen.

Hel ben ( + ) Pris
Hel ben 375,-
Hel ben + bikini 525,-
Hel ben + brasiliansk 675,-
Hel ben + brasiliansk (inden 3 uger) 575,-
Hel ben + brasiliansk (efter 3 uger) 625,-
Underben ( + ) Pris
Underben inkl. knæ 275,-
Underben inkl. knæ + bikini 395,-
Underben inkl. knæ + brasiliansk 575,-
Underben inkl. knæ + brasiliansk (Inden 3 uger) 475,-
Underben inkl. knæ + brasiliansk (Efter 3 uger) 525,-
Lår ( + ) Pris
Lår (for og bag) 250,-
Lår + brasiliansk 550,-
Lår + Bikinilinje 395,-
Lår + Tanga 450,-

Brasiliansk Lycon Sugaring: 
Intim voksbehandling KUN for kvinder.

Ved brasiliansk voksbehandling fjernes alle hår på de nedre regioner og mellem ballerne. Vi bruger voks fra Lycon, som gør det muligt at fjerne de helt korte hår ned til 2-3 millimeter. Det sikrer et hårfrit resultat i 3-4 uger. Vi anbefaler at næste behandling sker inden for 3 uger for at sikre det mest optimale resultat.

Brasiliansk ( + ) Pris
Brasiliansk 1.gang (+ imellem baller) 475,-
Brasiliansk inden 3 uger 375,-
Brasiliansk efter 3 uger 425,-
Bikinilinje 195,-
Tanga 295,-
Behandlinger Pris
Armhuler 150,-
Arme + inkl. hænder 250,-
Baller inkl. mellem baller 195 ,-
Overlæbe inkl. Hage 175 ,-
Overlæbe inkl.bryn 175 ,-
Bryn,hage,overlæbe 245 ,-
Bryn/hage/overlæbe/næsebor 110,-
Ansigt (overlæbe, hage, bryn, kinder, næsebor ) 345 ,-
Ryg inkl. skuldre og lænd (inden 3 uger) 325 ,-
Ryg inkl. skuldre og lænd 1.gang 375 ,-
Skulder eller lænd 150 ,-
1. Inden voksbehandlingen

Inden du møder op til en voksbehandling, er det vigtigt, at  du sikrer dig, at hårene er mindst 3-5 mm. Inden voksbehandlingen bør du bruge en bodyscrub(exfoliere) på det område du skal have vokset – samme dag eller dagen før. På den måde får du det bedste resultat og undgår at hårene knækker. Brug gerne bodylotion eller kropsolie for at blødgøre huden dagen før.

2. Efter voksbehandlingen
  • Undgå sol, solarium i 24 timer efter behandling.
  • Undgå at bruge skraber, ladyshaver eller barbermaskine mellem behandlingerne da det vil gøre hårene stride. Man opnår derved ikke det ønskede resultat og de mange fordele ved voksen
  • At du plejer huden med de anbefalede produkter for at undgå tørhed og indgroede hår.
Gode råd til behandlingen

Voksbehandling holder 3-5 uger inden hårene har fulde længde (ca. 3-5. mm.)
Hårene fjernes ved roden ved en voksbehandling. Dog skal der tages højde for hårenes forskellige vækstfaser – hårene  har en såkaldt hvilefase.

Hårene har ikke alle den samme vækstcyklus, hvorfor mange oplever, at de få uger efter en behandling kan mærke/se hår i det voksede område. Disse hår forveksles ofte med de hår, der allerede er blevet fjernet ved sidste behandling – derfor opleves resultatet som utilfredsstillende. Men eftersom hårene har deres helt egen vækstcyklus, så er disse “nye hår” blot nogle, der ikke var vokset op til hudens overflade ved tidligere behandling.

regler

VORES AFBUDSREGLER

afbudspolitik

Vi forstår, at der kan opstå uventede situationer, der forhindrer dig i at møde op til din aftalte behandling. Derfor beder vi dig om at give os besked mindst 24 timer før, hvis du bliver forhindret.
Hvis du melder afbud inden 24 timer før din tid, vil du blive opkrævet 50% af behandlingsprisen. Ved udeblivelse vil du blive påkrævet 100%.

Afbud & ændring af tid kan ske online via vores booking system

Dette er for at sikre, at vores tid er værdsat og at vi kan planlægge vores tidsplan for andre kunder.