Bryn & Vipper

Til dig der ønsker flotte bryn og vipper

Bryn & Vipper med milde og effektive farver
Bryn som er flotte og tilrettede og perfekt tonede bryn indrammer dit ansigt og fremhæver dine bedste træk. Vores milde men effektive farver tilpasses efter hud-, hår-, og øjenfarve for at give dig det absolut bedste og mest holdbare resultat.
Med skarpe og holdbare resultater
Brynene rettes med voks og pincet for at give dig det skarpeste og mest holdbare resultat som samtidig mindsker hårets styrke fra gang til gang. Vi anbefaler som regel at du får gentaget behandlingen hver 4. uge for derved at fastholde et flot look.
Bruger du mascara dagligt?
Selvom du bruger mascara på daglig basis anbefaler vi alligevel farve af vipper for at give tæthed ved roden af dine vipper og farve på oversiden hvor din mascara har svært ved at nå.
Vipper & Bryn Pris
Farvning af Vipper & Bryn (Ink. Ret Bryn) 275,-
Farvning af Bryn + Ret med pincet 175,-
Farvning af vipper 110,-
Farvning af bryn 110,-
Retning af bryn med pincet / voks 110,-
Brow Lift/Lamination uden farve + let retning af bryn 399,-
Brow Lift/Lamination inkl.farve + ret/voks 499,-
Brow Lamination farve ret/voks + Farve vipper 549,-

Vipper & Bryn

Til dig der ønsker flotte og tilrettede og perfekt tonede bryn indrammer dit ansigt og fremhæver dine bedste træk. 

Har du brug for inspiration?

Er du i tvivl om hvilket look du ønsker eller har du brug for inspiration til en helt ny behandling, så kig igennem vores galleri hvor du kan få et stort indblik i vores behandlinger. Vi går op i altid at være up to date med de nyeste looks.

Revitalash Advanced – Vores originale, enestående vippeserum, der fremmer styrken, skønheden og fleksibiliteten i dine øjenvipper. Revitalash serum består af en nøje afbalanceret kombination af stimulerende og nærende ingredienser, som er både effektive og skånsomme ved brug. Peptider, lipider, biotin og grøn te-ekstrakt nærer dine øjenvipper og beskytter mod porøse og knækkede hårstrå. Opnå sundere og fyldigere øjenvipper allerede efter 4 til 6 uger med vores prisvindende vippeserum.

Revitalash® serum er testet og godkendt af dermatologer og øjenlæger.

* Afbud senest 8 timer før din behandling og helst dagen før for at undgå:

Afbudsgebyr på 50 %
Udeblivelse 100 %