fbpx

Online Masterclass Brow Lamination

På dette online kursus lærer du alt om Brow Lamination.
Brow Lamination også kalder Brow Lift, Browlamin brow perm, det har mange navne. Det er det nyeste bryn trend og blevet en meget populære behandling. Det er en semi permanent behandling, som er kendt i Rusland. Det er en forholdsvis nem behandling at udføre, sammenlignet med permanent makeup.

 

Nøgle koncepter i kurset:

Du lære hvordan du udføre brow Lamination, hvordan man skal arbejde med strige hår og hvad man skal gøre hvis brynene er blevet overbehandlet. Vi vil lære dig hvordan du styler brynet med farve, voks og pincet som vil hjælpe dig med at opnå de perfekte resultater hver eneste gang. Ud over det vil du lære hvordan brynene skal farves og behandles med efter produkterne for at sikre den lækreste behandling.

  • Du modtager en startpakke, som indeholder alt du skal bruge til at udføre din behandling. (Ønsker du tilkøb af bryn farver) kontakt os!
  • Du modtager naturligvis et certificat til afsluttende kursus
  • Du får fuld support undervejs, vi garanterer altid at besvare dine spørgsmål.
  • Vi gør alt hvad vi kan med dette kursus for at hjælpe dig med at udvikle din forretning.

Brow Lamination / Brow Lift behandling tager i gennemsnit 40 til 55 minutter i salonen, afhængig af din erfaring. Det er en luksus behandlingen som kunden kan nyde i 4 til 6 uger. Behandlingen inkluderer farvning af brynene med de nyeste farver speciel udviklet til brow Lamination

Kursusinformation