fbpx

online kursus

lash lift

Lash Lift er med årene blevet en utrolig populære behandling, både blandt kunder og skønhedssaloner. Det er en forholdsvis nem behandling at udføre, sammenlignet med eksempelvis Eyelash Extensions.

På dette kursus lærer du alt om vippens naturlige cyklus, hvordan du vælger den rette skabelon til dine kunder, farver deres vipper, og afslutter med en lækker Botox og kreation behandling.

Til slut modtager du naturligvis et certifikat.

Nøglekoncepter

Vil du lære hvordan du vælger den rigtige skabelon, hvordan man skal arbejde med tunge øjenlåg og hvad man skal gøre hvis øjenvipperne er blevet overbukket eller ikke har løftet sig godt nok? Vi vil lære dig tricks  med rods, som vil hjælpe dig med at opnå de perfekte resultater hver eneste gang. Ud over det vil du lære hvordan vipperne skal farves og behandles med Keratin og Organic Lash Botox for at sikre den lækreste behandling.

    • Du modtager en startpakke, som indeholder alt du skal bruge til at udføre din behandling.
    • Du får fuld support undervejs, vi garanterer altid at besvare dine spørgsmål.
    • Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig med at udvikle din forretning.

Lash Lift behandling tager i gennemsnit 30 til 55 minutter i salonen, afhængig af din erfaring. Det er en luksus vippebehandling, som kunden kan nyde i 5 til 8 uger. Behandlingen inkluderer farvning af vipperne med de nyeste farver.

Kursusinformation