fbpx

Anna Eiholm Anmeldelse

Den super dygtige sundhedsekspert og fantastisk blogger Anna Eiholm har været forbi Beauty Star.

Og har skrevet et rigtig fint indlæg på hendes blog om Eyelash Extensions & CND Shellac 

Anna har en blog om sund kost, ernæring & træning på højeste plan.
Anna er uddannet diætist og har en del erfaring indenfor faget.
Det kan bestemt ses i hendes flotte inspirerende billeder, videoer om hendes livsstil både på Instagram & Facebook.

SMUKKE VIPPER OG FINE NEGLE

image1

10

Da jeg blev færdiguddannet i slutningen af januar og skulle til dimission og afslutningsfest begyndte jeg at undersøge markedet for shellac-negle og vippe-extensions i Århus. Jeg har efterhånden været flere steder, også nogle, hvor jeg ikke har været helt tilfreds. Gennem min research fandt jeg frem til Soussan, som har Beauty Star By Susu. Lige nu ligger hendes salon hjemme hos hende selv i Harlev(ca. 15-20 min. fra Århus), men i fremtiden ønsker hun at kunne åbne en salon inde i midtbyen.  Har du dog ikke en bil, eller orker at cykle den lidt lange tur, kører busserne nærmest lige til døren.

Jeg valgte at få lavet shellac-negle og vippeextensions. Der er rigtig mange, som foretrækker singlelashes grundet et mere naturlig look – men jeg valgte buketter, eftersom jeg synes det ser ligeså naturligt ud (hvert fald når det laves ordentligt)! Soussan er både udlært i at lave buketter og singlelashes – hvilket hun ønsker med tiden at implementere i hendes salon, fordi der er så stor efterspørgsel på singlelashes i Århus.

VIPPER

Jeg var ude ved Soussan i slutningen af januar og mine vipper holdte i (hold nu fast) 5 uger!! Jeg havde stort set ikke mistet nogen vipper i de 5 uger, hvilket jeg var dybt imponeret over. Jeg træner meget, hvilket også medvirker til en del sved og flere bade – men jeg føler på ingen måde mine vipper tog skade. Jeg var også på Spa- og Welnessophold, hvor jeg opholdte mig i dampbad, boblebad, sauna og fugtige omgivelser – men heller ikke dette synes at påvirke mine vipper! Jeg synes heller ikke mine egne vipper er blevet ødelagt, selvom jeg selv fjernede dem. Det var forholdsvis let, og efter anvisning fra Soussan brugte jeg vatrondeller med mandelolie, hvilket opløste limen og fik vipperne til at glide af uden problem.

Her er billeder af mine vipper – før og efter påsætning af buketter9

Her ser I et billede af vipperne dagen inden jeg tog dem af (altså 5 uger efter, de blev påsat)

IMG_6992

NEGLE

Jeg valgte en meget neutral farve til mine negle, hvilket jeg har været utrolig glad for. Mine negle holdte sig fine i ca. 3 uger, inden jeg fjernede shellakken med det helt rigtige udstyr, hvilket også gør, at mine negle ser helt almindelige ud nu. Jeg blev rigtig forkælet af Soussan og fik en fin lille negleolie med, som jeg plejede mine negle med 1-2 gange dagligt.

Her kan I se mine fine CND-shellac negle

 16

Jeg har været SÅ tilfreds med den behandling og service jeg har fået hos Soussan og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal have lavet vipper eller negle hos hende!!

Du kan bestille tid hos Soussan på hendes nye hjemmeside lige her. Derudover kan du se, hendes flotte arbejde på hendes facebookside og på instagram (@beautystarbysusu)

TIP:

  • Fordi Soussan har sin salon derhjemme, er der en del penge at spare på både vippeextensions, negle, spraytan og voks 🙂

– Anna

HUSK AT FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)