fbpx

Danica fra fit4livin.dk har skrevet lidt om hendes Eyelash Extensions & Spray Tan behandling efter hun var på besøg hos Beauty Star.  Nedenstående er et blogindlæg fra Danica’s blog.

Danica har en fantastisk blog om træning, sundhed og livsstil. Gå ind og læs mere om fit4livin.dk og følg med på hendes spændende blog 🙂

Eyelash extensions i Aarhus // Mine erfaringer

July 21, 2013 in Dagens Tip

I er mange, der spørger indtil de eyelash extensions jeg havde i en periode henover foråret. Tilbage i januar søgte jeg efter steder, hvor man kunne få sine vipper lavet i Aarhus. Det virkede nemlig som om, at det primært var i København de gjorde sig i sådan noget. Jeg fandt nogle få steder og prøvede både singlelashes og buketter, men jeg søgte stadigvæk efter det perfekte sted, hvor vipperne var perfekte, holdte længe, hvor det var økonomisk overskueligt og ikke ødelagde mine egne vipper for meget. Derfor var jeg helt vild glad, da jeg faldt over et nyt sted i Aarhus der laver dette.

Min erfaring med singlelashes og buketter:

Det første jeg fik var buketter. De holdte i ca. 14 dage, hvilket jeg var lidt skuffet over. Derfor gik jeg med det samme over til singlelashes det samme sted som jeg fik mine buketter. Det var mere naturligt ja (næsten for naturligt), men de filtrede ind i hinanden, så jeg skulle alligevel bruge tid på at afskille dem hver dag. Det var jo lidt derfor jeg gik over til eyelash extensions, for netop at spare tid. Efter 3 ugers tid med singlelashes (hvor jeg godt nok ikke havde mistet mere end et par stykker), bestilte jeg tid et nyt sted. Men kravet var, at man skulle møde op med sine egne vipper (sjovt nok) og det betød, at jeg selv skulle tage mine singlelashes af. Det tog så 4 timer og mine vipper var totalt ødelagte. Jeg var grædefærdig. Heldigvis kunne søde Soussan rede dem og jeg gik derfra en times tid senere med de smukkeste buketter, der sad perfekt og som faktisk holdte i hele 5 uger.

Mit favoritsted i Aarhus til buketter:

Jeg fik det lavet hos Beauty Star By Susu, der laves ude ved Soussan i Harlev ved Aarhus. Med tiden er det hendes ønske, at få åbnet en salon inde i byen men som det er nu, så laver hun det hjemme i sit klinikværelse. Jeg plejer bare at køre derud (hvilket tager en 20 min. fra Risskov), men ellers kører der også busser derud. Det gode ved at hun kan lave det derhjemme er, at prisen er i bund. Det var én af de ting, der gjorde jeg valgte det og så selvfølgelig på baggrund af de før/efterbilleder hun havde delt via Facebook. Jeg mindes prisen var 300 kr. for naturlige vipper og 350 kr. for de lidt vildere vipper, og hvis man kommer to veninder kan man ofte spare endnu mere.

Jeg ved mange er til singlelashes pga. det naturlige udseende og fordi der er en skrøne om, at det er mest skånsom mod ens egne vipper, men jeg synes egentlig ikke buketter ser unaturligt ud og singles var langt hårdere for mine vipper. Jo, det er selvfølgelig anderledes udseendemæssigt, men det giver altså et pænt resultat, hvis blot man vælger de længder der passer til én. Med tiden vil Soussan vidst begynde at lave singles, så der er noget for alle men jeg tror nu bare jeg holder mig til buketter. De er desuden lettere at få af, hvis du spørger mig. Jeg anvendte blot nogle vatrondeller med mandelolie og lod dem sidde noget tid. I samme omgang som mine eyelash extensions fik jeg faktisk en spraytan. Det får jeg et par gange om året, som oftest op til en vigtig begivenhed. Synes det er noget så flot (hvis man vel og mærke får en naturlig kulør). Det kostede 150 kr. mindes jeg, så alt i alt har jeg været tilfreds med min oplevelse derude og det tømmer ikke min konto hver gang. Især ikke når det holder så længe. I kan læse meget mere om behandlingerne og booke tid lige her. Jeg vil dog ikke anbefale at man får extensions permanent, da ens vipper har brug for pauser ind imellem. Jeg har ikke haft det i nogle måneder, da jeg vil rede mine gamle vipper og p.t. kører en serumkur. De er nu længere end nogensinde og jeg overvejer at få vipper på igen inden vi tager på ferie.

Hvis I har nogle spørgsmål til processen, eller eyelash extensions generelt, er I velkomne til at skrive en kommentar 🙂