fbpx

Vi får et NYT BOOKING SYSTEM
Mandag d.25 Marts.

✨ OPDATERING OG PRISÆNDRING ✨✨

Så fremtidige bookinger efter d. 25 Marts skal I bare booke som I plejer via 
https://www.beautystars.dk 
De bliver automatisk flyttet når vores nye onlinebooking åbnes d. 25. Marts.(så I skal ikke bekymre jer vi kontakter Jer hvis booking skal ændres) 
Jeres bookinger før og efter bliver automatisk flyttet ind i vores nye sytem. Du skal bruge din mail/mobilnr som du plejer når du logger ind i vores nye bookingsystem.

Fra d. 25. marts vil i igen kunne booke online som i plejer men lidt anderledes udseende i vores nye onlinbooking via https://app.geckobooking.dk/site/index.php?icCode=23560dc6eea54853348e00f2c492a9f4b5285

Jeg håber I vil tag godt imod vores nye onlinesystem. Er der det mindste spørgsmål eller et problem med at logge ind er I mere end velkommen til at skrive til os HER

OBS! Fra d. 1.April 2019 kommer der lidt prisændringer på nogen af vores behandlinger.
Du får nu muligheden for at bestille din tid allerede frem efter d. 1 April som du får til den “gamle pris” nortere “gamlepris” I forvejen bookede behandling i April forbliver den samme pris. Bookinger efter d. 1.April bliver de nye priser.
Vi er desværre blevet nød til at stige nogen af vores behandlinger da I vores branche kommer stigninger på vores produkter og på den måde skal vi meget gerne kunne følge med. Jeg ser os selv som et meget proffesionelt team på klinikken og yder altid den bedste service for vores kunder.
Vi håber på din forståelsen og glæder os til at se dig på klinikken ❤️

De bedste hilsner Susu