🖤 Vi tyvstarter BLACK FRIDAY 🖤

SPAR 20% på Eyelash Extensions Single, Russian Volume & Hybrid Vipper 
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

Har du også brug for lidt ekstra tid om morgenen, slip for at skulle kæmpe med mascaraen. Vågn op med lækre fyldige vipper hverdag 🖤

BEGRÆNSET MED TIDER DEREFTER BLIVER DET VENTELISTE SÅ SKYND DIG AT BOOKE TID 🖤  Rabatten gælder indtil d. 28 November og kan ikke bookes frem i December🖤

Priser med RABAT. (HUSK at kommentere med 20%) 

Eyelash SINGLE: 640 kr 
Eyelash VOLUME: 560 kr 
Eyelash HYBRID: 720 kr 

Vi sender endnu et blog/mail ud lige op til BLACK FRIDAY med spændende ting. HOLD ØJE 🖤

Book direkte her:
https://www.beautystars.dk/book/

De bedste hilsner fra Beauty Star Skønhedsklinik

FØLG OS på de sociale medier for konkurrencer, før/efter billeder & nyheder!

     

NYHED I SALONEN BROW LAMINATION ~ BRYN LØFT Vågn op hverdag med perfekte bryn

Nyeste trend indenfor bryn verden også kaldet Bryn Løft giver dine bryn et fyldigere look, tilføjer længde og sætter brynhåret på plads for at skabe en perfekt form.

Brow Lamination er fantastisk til alle hårtyper! Behandlingen er for dem der ønsker at tæmme *uregelmæssige* bryn, stædige hår og få mere symmetriske bryn.
Et naturlig løft til brynene og til dem som ønsker fylde og mere *brushed up brows* som lige pt. er meget populært.

Brow Lamination INTROPRIS: 300 kr

(Normalpris 495 kr) 

(farvetillæg/ret bryn +75 kr)
Gælder hele Oktober

https://www.beautystars.dk/book/

Varighed:
Brow Lift tager 30-45 minutter
Holdbarhed:
Resultatet varer cirka 4-6 uger.
Resultatet varierer derfor meget, da ingen bryn er ens, hverken i hårstruktur, mængde og længde af brynhår. Plej & fugt altid dine bryn med Økologisk Ricinus Olie som kan købes i Salonen til 85 kr. 

Læs mere om vores behandling på vores hjemmeside:
https://www.beautystars.dk/services/brow-lamination/

Vi er kommet så godt igang med denne behandling. Se de fine resultater af Brow Lamination, BESØG vores Facebook & Instagram både på story & højdepunkter.

Book dine nye bryn direkte her:
https://www.beautystars.dk/book/

Nyt booking system og prisændringer pr. 1 April

Vi får et NYT BOOKING SYSTEM
Mandag d.25 Marts.

✨ OPDATERING OG PRISÆNDRING ✨✨

Så fremtidige bookinger efter d. 25 Marts skal I bare booke som I plejer via 
https://www.beautystars.dk 
De bliver automatisk flyttet når vores nye onlinebooking åbnes d. 25. Marts.(så I skal ikke bekymre jer vi kontakter Jer hvis booking skal ændres) 
Jeres bookinger før og efter bliver automatisk flyttet ind i vores nye sytem. Du skal bruge din mail/mobilnr som du plejer når du logger ind i vores nye bookingsystem.

Fra d. 25. marts vil i igen kunne booke online som i plejer men lidt anderledes udseende i vores nye onlinbooking via https://app.geckobooking.dk/site/index.php?icCode=23560dc6eea54853348e00f2c492a9f4b5285

Jeg håber I vil tag godt imod vores nye onlinesystem. Er der det mindste spørgsmål eller et problem med at logge ind er I mere end velkommen til at skrive til os HER

OBS! Fra d. 1.April 2019 kommer der lidt prisændringer på nogen af vores behandlinger.
Du får nu muligheden for at bestille din tid allerede frem efter d. 1 April som du får til den “gamle pris” nortere “gamlepris” I forvejen bookede behandling i April forbliver den samme pris. Bookinger efter d. 1.April bliver de nye priser.
Vi er desværre blevet nød til at stige nogen af vores behandlinger da I vores branche kommer stigninger på vores produkter og på den måde skal vi meget gerne kunne følge med. Jeg ser os selv som et meget proffesionelt team på klinikken og yder altid den bedste service for vores kunder.
Vi håber på din forståelsen og glæder os til at se dig på klinikken ❤️

De bedste hilsner Susu 

Anmeldelse: Anna Eiholm blog

Anna Eiholm Anmeldelse

Den super dygtige sundhedsekspert og fantastisk blogger Anna Eiholm har været forbi Beauty Star.

Og har skrevet et rigtig fint indlæg på hendes blog om Eyelash Extensions & CND Shellac 

Anna har en blog om sund kost, ernæring & træning på højeste plan.
Anna er uddannet diætist og har en del erfaring indenfor faget.
Det kan bestemt ses i hendes flotte inspirerende billeder, videoer om hendes livsstil både på Instagram & Facebook.

SMUKKE VIPPER OG FINE NEGLE

image1

10

Da jeg blev færdiguddannet i slutningen af januar og skulle til dimission og afslutningsfest begyndte jeg at undersøge markedet for shellac-negle og vippe-extensions i Århus. Jeg har efterhånden været flere steder, også nogle, hvor jeg ikke har været helt tilfreds. Gennem min research fandt jeg frem til Soussan, som har Beauty Star By Susu. Lige nu ligger hendes salon hjemme hos hende selv i Harlev(ca. 15-20 min. fra Århus), men i fremtiden ønsker hun at kunne åbne en salon inde i midtbyen.  Har du dog ikke en bil, eller orker at cykle den lidt lange tur, kører busserne nærmest lige til døren.

Jeg valgte at få lavet shellac-negle og vippeextensions. Der er rigtig mange, som foretrækker singlelashes grundet et mere naturlig look – men jeg valgte buketter, eftersom jeg synes det ser ligeså naturligt ud (hvert fald når det laves ordentligt)! Soussan er både udlært i at lave buketter og singlelashes – hvilket hun ønsker med tiden at implementere i hendes salon, fordi der er så stor efterspørgsel på singlelashes i Århus.

VIPPER

Jeg var ude ved Soussan i slutningen af januar og mine vipper holdte i (hold nu fast) 5 uger!! Jeg havde stort set ikke mistet nogen vipper i de 5 uger, hvilket jeg var dybt imponeret over. Jeg træner meget, hvilket også medvirker til en del sved og flere bade – men jeg føler på ingen måde mine vipper tog skade. Jeg var også på Spa- og Welnessophold, hvor jeg opholdte mig i dampbad, boblebad, sauna og fugtige omgivelser – men heller ikke dette synes at påvirke mine vipper! Jeg synes heller ikke mine egne vipper er blevet ødelagt, selvom jeg selv fjernede dem. Det var forholdsvis let, og efter anvisning fra Soussan brugte jeg vatrondeller med mandelolie, hvilket opløste limen og fik vipperne til at glide af uden problem.

Her er billeder af mine vipper – før og efter påsætning af buketter9

Her ser I et billede af vipperne dagen inden jeg tog dem af (altså 5 uger efter, de blev påsat)

IMG_6992

NEGLE

Jeg valgte en meget neutral farve til mine negle, hvilket jeg har været utrolig glad for. Mine negle holdte sig fine i ca. 3 uger, inden jeg fjernede shellakken med det helt rigtige udstyr, hvilket også gør, at mine negle ser helt almindelige ud nu. Jeg blev rigtig forkælet af Soussan og fik en fin lille negleolie med, som jeg plejede mine negle med 1-2 gange dagligt.

Her kan I se mine fine CND-shellac negle

 16

Jeg har været SÅ tilfreds med den behandling og service jeg har fået hos Soussan og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal have lavet vipper eller negle hos hende!!

Du kan bestille tid hos Soussan på hendes nye hjemmeside lige her. Derudover kan du se, hendes flotte arbejde på hendes facebookside og på instagram (@beautystarbysusu)

TIP:

  • Fordi Soussan har sin salon derhjemme, er der en del penge at spare på både vippeextensions, negle, spraytan og voks 🙂

– Anna

HUSK AT FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

Anmeldelse: Fit4livin.dk blog

Danica fra fit4livin.dk har skrevet lidt om hendes Eyelash Extensions & Spray Tan behandling efter hun var på besøg hos Beauty Star.  Nedenstående er et blogindlæg fra Danica’s blog.

Danica har en fantastisk blog om træning, sundhed og livsstil. Gå ind og læs mere om fit4livin.dk og følg med på hendes spændende blog 🙂

Eyelash extensions i Aarhus // Mine erfaringer

July 21, 2013 in Dagens Tip

I er mange, der spørger indtil de eyelash extensions jeg havde i en periode henover foråret. Tilbage i januar søgte jeg efter steder, hvor man kunne få sine vipper lavet i Aarhus. Det virkede nemlig som om, at det primært var i København de gjorde sig i sådan noget. Jeg fandt nogle få steder og prøvede både singlelashes og buketter, men jeg søgte stadigvæk efter det perfekte sted, hvor vipperne var perfekte, holdte længe, hvor det var økonomisk overskueligt og ikke ødelagde mine egne vipper for meget. Derfor var jeg helt vild glad, da jeg faldt over et nyt sted i Aarhus der laver dette.

Min erfaring med singlelashes og buketter:

Det første jeg fik var buketter. De holdte i ca. 14 dage, hvilket jeg var lidt skuffet over. Derfor gik jeg med det samme over til singlelashes det samme sted som jeg fik mine buketter. Det var mere naturligt ja (næsten for naturligt), men de filtrede ind i hinanden, så jeg skulle alligevel bruge tid på at afskille dem hver dag. Det var jo lidt derfor jeg gik over til eyelash extensions, for netop at spare tid. Efter 3 ugers tid med singlelashes (hvor jeg godt nok ikke havde mistet mere end et par stykker), bestilte jeg tid et nyt sted. Men kravet var, at man skulle møde op med sine egne vipper (sjovt nok) og det betød, at jeg selv skulle tage mine singlelashes af. Det tog så 4 timer og mine vipper var totalt ødelagte. Jeg var grædefærdig. Heldigvis kunne søde Soussan rede dem og jeg gik derfra en times tid senere med de smukkeste buketter, der sad perfekt og som faktisk holdte i hele 5 uger.

Mit favoritsted i Aarhus til buketter:

Jeg fik det lavet hos Beauty Star By Susu, der laves ude ved Soussan i Harlev ved Aarhus. Med tiden er det hendes ønske, at få åbnet en salon inde i byen men som det er nu, så laver hun det hjemme i sit klinikværelse. Jeg plejer bare at køre derud (hvilket tager en 20 min. fra Risskov), men ellers kører der også busser derud. Det gode ved at hun kan lave det derhjemme er, at prisen er i bund. Det var én af de ting, der gjorde jeg valgte det og så selvfølgelig på baggrund af de før/efterbilleder hun havde delt via Facebook. Jeg mindes prisen var 300 kr. for naturlige vipper og 350 kr. for de lidt vildere vipper, og hvis man kommer to veninder kan man ofte spare endnu mere.

Jeg ved mange er til singlelashes pga. det naturlige udseende og fordi der er en skrøne om, at det er mest skånsom mod ens egne vipper, men jeg synes egentlig ikke buketter ser unaturligt ud og singles var langt hårdere for mine vipper. Jo, det er selvfølgelig anderledes udseendemæssigt, men det giver altså et pænt resultat, hvis blot man vælger de længder der passer til én. Med tiden vil Soussan vidst begynde at lave singles, så der er noget for alle men jeg tror nu bare jeg holder mig til buketter. De er desuden lettere at få af, hvis du spørger mig. Jeg anvendte blot nogle vatrondeller med mandelolie og lod dem sidde noget tid. I samme omgang som mine eyelash extensions fik jeg faktisk en spraytan. Det får jeg et par gange om året, som oftest op til en vigtig begivenhed. Synes det er noget så flot (hvis man vel og mærke får en naturlig kulør). Det kostede 150 kr. mindes jeg, så alt i alt har jeg været tilfreds med min oplevelse derude og det tømmer ikke min konto hver gang. Især ikke når det holder så længe. I kan læse meget mere om behandlingerne og booke tid lige her. Jeg vil dog ikke anbefale at man får extensions permanent, da ens vipper har brug for pauser ind imellem. Jeg har ikke haft det i nogle måneder, da jeg vil rede mine gamle vipper og p.t. kører en serumkur. De er nu længere end nogensinde og jeg overvejer at få vipper på igen inden vi tager på ferie.

Hvis I har nogle spørgsmål til processen, eller eyelash extensions generelt, er I velkomne til at skrive en kommentar 🙂

Anmeldelse: Nadin’s blog

Eyelash Extensions!

Engang imellem får jeg lavet eyelash extensions. Jeg elsker det, fordi det ser super naturligt ud, og man slipper for at bruge mascara i en lille periode. Alle kender vel til at man ikke orker at fjerne sin make up om aftenen og morgenen efter ligner man noget der er løgn fordi man er helt sort under øjnene. Med Eyelash extensions slipper du for alt det besvær. Det ikke noget jeg vil have hele tiden, fordi det er også dejligt med et naturligt look engang imellem. Når jeg får det lavet får jeg det lavet hos en pige der bor i Harlev som ligger lidt ude for Århus. Hun har en facebook side der hedder “Beauty Star by Susu”. Hun er super sød og dygtig og tager nærmest ingen penge for det. Jeg betalte 325 kr, og vipperne holdte i 4 uger! Kan klart anbefales 🙂

xoxo Nadin <3

Fotor0805185637.png